سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در جستجویی میان چهرههای سیاسی؛ چهرههای مطرحی که در یازدهمین دوره

محسن رضایی؛ کاندیدای ریاست جمهوری سال 84 با شعار انتخاباتی "دولت عشق"


رضایی



محسن رضایی با پذیرفتن مسئولیت کمیسیون‌های تخصصی سند چشم انداز 20 ساله، سیاست‌های کلی نظام در جذب سرمایه گذاری خارجی و سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی، کوشیده است تا از تجارب و دیدگاه ژ‌های مدیریتی و اقتصادی خود برای سیاست گذاری بلندمدت کشور در حوزه‌های مختلف استفاده کند تا ایران اسلامی به جایگاهی مناسب برای زندگی شایست? ایرانیان برسد.

رضایی در انتخابات ریاست جمهوری 1384 با شعار انتخاباتی "دولت عشق" حضور یافت، اما دو روز پیش از برگزاری انتخابات کناره‌گیری خود را اعلام  و  در بیانیه‌ای که او در آن زمان منتشر کرد، دلیل کناره گیری خود را جلوگیری از پراکندگی آرای مردم در اثر کثرت نامزدها عنوان کرد.

 رضایی همچنین یکی از نامزدهای دوره دهم ریاست جمهوری  نیز بود وی در بین نامزدهای رسمی انتخابات، آخرین فردی بود که به صحنه وارد شد. رضایی با ایده «دولت ائتلافی» و بصورت مستقل وارد انتخابات شد؛ وی نفر سوم از بین کاندیداهای چهارگانه شد.


"علیرضا علی احمدی" را بیشتر بشناسیم


 تالیف و انتشار 20 عنوان کتاب از جمله: استراتژیک فناوری اطلاعات و کاربردهای آن ، نگرشی جامع بر برنامه ریزی استراتژیک ، استراتژی رقابت و نوآوری در کسب و کار ، برنامه ریزی استراتژیک فناوری اطلاعات و ارتباطات برنامه ریزی خطی، کار آفرینی موفق، مدیریت فناوری، توصیفی جامع از روشهای تحقیق ،روش تحقیق و راهنمای پایان نامه نویسی، تصمیم گیری با معیارهای چندگانه ، گوهر های مدیریتی ، مدیریت ارزشی با تکیه بر ارزشهای اسلامی، مبانی و اصول مدیریت اسلامی، پیش طرح الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت، شناخت فرهنگ و فرهنگ سازمانی ، ارزیابی کار و زمان، واژه نامه مدیریت و مهندسی صنایع ، نقش ارزشهای اسلامی در نظارت و کنترل
و

انتشار بیش از 140 مقاله علمی – پژوهشی – علمی ترویجی – ISI و ISC در مجلات معتبر و کنفرانسهای بین المللی داخلی و خارجی
 
و  مدیر مسئول و سر دبیر فصلنامه مدیریت فردا با رتبه علمی – پژوهشی –ISC و انتشارات تولید دانش بخشی از تالیفان علی احمدی است.


محمدباقر قالیباف، از راه اندازی سامانه 110 در نیروی انتظامی تا هشتمین شهردار برتر دنیا





قالیباف در سال 1379 مجدداً با حکم مقام معظم رهبری فرماندهی نیروی انتظامی ایران را عهده‌دار شد، در دوره فرماندهی وی در نیروی انتظامی، سامانه 110 راه‌اندازی و تاسیس شد که ابتکار او محسوب می‌شود. در این دوره تلاش شد تا با اعتمادسازی در بین مردم، سبقه نامناسب نیروی انتظامی در اذهان عمومی بهبود یابد. از جمله دیگر دستاوردهای وی در این دوره می‌توان به گسترش استفاده از عنوان پلیس، تجهیز نیروی انتظامی به خودروهای روز دنیا مانند مرسدس بنز و تویوتا، ایجاد دفاتر خدمات دولت الکترونیک یا پلیس 10+ و مرکز نظارت همگانی مردمی 197 نام برد.
 
قالیباف در سال 1383 به عنوان نماینده حجت السلام سید محمد خاتمی (رییس جمهور وقت) و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد.

در این دوره بود که قاچاق سیگار تقریبا از بین رفت و چند اسکله که برای قاچاق کالا استفاده می شد، کشف شد.



حجت الاسلام حسن ابوترابی‌فرد کیست؟





حجت‌ا‌لاسلام سیدمحمدحسن ابوتر‌ابی فرزند حضرت آیت‌الله سیدعباس ابو‌ترابی در سال 1332 در شهر مقدس قم و در خانواده‌ای اهل تقوا و علم متولد شد. 


جد پدری وی آیت‌الله حاج سید ابوتراب قزوینی شاگرد برجسته میرزا نایینی و عالم و مرجع طراز اول در میان مردم قزوین بودند که با دعوت حضرت آیت‌الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائر‌ی (مؤسس حوزه علمیه قم) از قزوین به قم مشرف گردیده و یکی از ارکان مهم شکل‌گیری حوزه علمیه قم محسوب می‌گردند.

 

علی‌اکبر ولایتی؛ پرسابقه‌ترین وزیر جمهورى اسلامى ایران


 

ولایتی

 

ولایتی که از مردان سیاسی روزگار ما است، با توجه به اینکه در یک‌ سال اخیر با گرفتن پست دبیر‌کلی مجمع جهانی بیداری اسلامی وارد فاز جدیدی از عرصه کاری خود شده است این روزها با راه‌اندازی ائتلاف سه‌گانه با "محمدباقر قالیباف" و "غلامعلی حداد عادل" در راستای ورود به انتخابات ریاست‌جمهوری در قالب یک برنامه منسجم وارد عمل شده است.

 

منوچهر متکی؛ از معلمی در بندرگز تا حضور در وزارت امور خارجه


 


به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران "منوچهر متکی" نایب رئیس جبهه پیروان، کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در ائتلاف اکثریت اصولگریان است.

منوچهر متکی به تاریخ سوم فروردین یکهزار و سیصد و سی و دو در روستای گز، شهرستان بندر گز، استان گلستان (شرق مازندران سابق) متولد شد. پدرش محمدعلی ابتدا در آسیاب پدری و برای مدتی در راه‌آهن بندر گز به کارگری مشغول بود. او 40 سال باقیمانده عمرش را نیمی به کشاورزی و نیم دیگر تا 1370 با فروش زمین کشاورزی به کاسبی در مغازه کوچکی در بندر گزر روزگار گذراند.

رامین مهمانپرست؛ سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران



رامین مهمانپرست، سخنگوی فعلی وزارت امور خارجه و سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در قزاقستان است.

از سوابق شغلی رامین مهمانپرست می‌توان به ریاست امور فرهنگی کشورهای عربی و آفریقایی (1366-1370)، معاونت مدیر کل هماهنگی‌های امور فرهنگی (1370-1373)، مدیریت کل هماهنگی‌های امور فرهنگی (1373 -1375)، سفیر جمهوری اسلامی ایران در تایلند (1375-1379)، نمایندگی وزارت امور خارجه در امور مدارس خارج از کشور (1379-1381)، معاونت مدیرکل مطبوعات (1381-1383)،و سفیر جمهوری اسلامی ایران در قزاقستان (1383-1388) اشاره کرد.


سعید جلیلی؛ فردی با سابقه اجرایی 18 ساله در وزارت امور خارجه

جلیلی

سعید جلیلی، متولد سال 1344 در شهرمقدس مشهد (منطقه طلاب)؛  تحصیلاتش را تا مقطع دکتری علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به پایان رسانده و مسلط به زبان‌های عربی و انگلیسی است.

وی در زمان جنگ ایران و عراق به عنوان نیروی بسیجی بارها در جبهه‌های جنگ حضور یافت.

جلیلی در دی‌ماه سال 1365دیده‌بان لشگر نصر خراسان بود که در عملیات کربلای 5 از ناحیه پا مجروح شد و در بیمارستان صحرایی منطقه شلمچه به دلیل فقدان امکانات و وضعیت اورژانسی پای راست خود را از دست داد. جلیلی پس از آن در واحد تدارکات لشکر به خدمت پرداخت.

وی در بازگشت از جبهه‌های حق علیه باطل، رساله دکترای خود را با عنوان "اندیشه سیاسی در قرآن" در خصوص سیاست خارجی اسلام به رشته تحریر درآورد؛ رساله‌ای که پروفسور حمید مولانا، در مقدمه‌ای که بر آن نوشت، به تجلیل از شخصیت این دانش‌آموخته اقدام کرد. این رساله در کشور لبنان نیز به زبان عربی ترجمه و منتشر شده است.



زندگینامه آیت‌الله هاشمی از زبان خودش



 

آیت‌الله هاشمی یکی از شخصیت‌های با تجربه نظام جمهوری اسلامی ایران است که در صحنه سیاسی کشورمان بسیار تاثیرگذار بوده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از جمله شخصیت‌هایی است که نام وی به عنوان یکی از گزینه‌های مطرح در انتخابات ریاست‌جمهوری مطرح است.

شرح زندگی آیت‌الله هاشمی به زبان خودش دارای نکات بسیار جالبی است.

پدرم: حاج میرزا علی هاشمی بهرمانی و مادرم: ماه بی‌بی (صفریان).

نام‌خانوادگی هاشمی برای خانواده ما، با آن که سید نیستم، به این دلیل انتخاب شده است که نام جد پدری ما حاج هاشم بوده است؛ او در سر تا سر منطقه املاک و امکانات زیادی داشته است.

پدرم کمی از تحصیلات علوم حوزوی بهره‌مند بود، تا آنجا که به یاد دارم، در روستا زندگی می‌کرد، که دلیل آن تا حدودی فشارهایی بود که در دوره پهلوی متوجه متدینین بود. وی عمیقاً مورد اعتماد مردم بودند و نوعی مرجعیت در امور اجتماعی و مذهبی داشتند. از اخلاقیات جالب وی بود که معمولاً در زمان رسیدن هر محصولی، وقتی که به باغ و یا مزرعه می‌رفتند، تعداد زیادی از نیازمندان روستا را می‌پذیرفتند و به هر یک از آنها چیزی می‌دادند و این وضع در همه فصول سال ادامه داشت.

اسم روستای ما بهرمان است، یکی از دهات قدیمی نوق از جلگه‌های رفسنجان. بهرمان به معنی یاقوت سرخ است.



اسفندیار دولت کیست؟





اسفندیار دولت با داشتن مسئولیت‌های فراوان در دولت نهم و دهم، اکنون به نظر می‌رسد که تصمیم به حضور در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را دارد تا خود نقش اصلی‌اش را ایفا کند.

اسفندیار رحیم مشایی (زاده? آبان 1339 در روستای مشا از توابع رامسر) رئیس دبیرخانه? جنبش عدم تعهد، مشاور رییس‌جمهور، دبیر کمیسیون فرهنگی دولت، ریاست شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، ریاست گروه مشاوران جوان ریاست جمهوری، رئیس کارگروه زیارت و فرهنگ رضوی، جانشین رئیس‌جمهور در شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور، رئیس مرکز ملی جهانی‌شدن، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت ایران و نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور خاورمیانه است.
 
او در زمان شهرداری محمود احمدی‌نژاد رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بود. در دولت اول احمدی‌نژاد مشایی ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران را بر عهده داشت. وی در تیرماه 1388 معاون اول رئیس‌جمهور شد. اما پس از یک هفته از حکم حکومتی مقام معظم رهبری، مبنی بر برکناری مشایی از این سمت، رحیم مشایی از پست خود استعفا داد و ساعتی بعد از سوی احمدی‌نژاد به عنوان رئیس دفتر ریاست جمهوری منصوب شد. او در رشته? مهندسی الکترونیک در دانشگاه صنعتی اصفهان تحصیل کرده و پدر عروس احمدی‌نژاد است. از وی به عنوان یار همیشگی محمود احمدی‌نژاد یاد می‌شود. رحیم‌مشایی از سوی اصول گرایان منتقد دولت احمدی نژاد به رهبری طیف موسوم به جریان انحرافی متهم می‌شود.




ادامه مطلب

[ شنبه 92/2/21 ] [ 7:53 عصر ] [ parsinews ]